Περιγραφή

Στο Γενι, στον πανέμορφο και γαλήνιο κόλπο του Βλυχού, 5 χιλιόμετρα από το κοσμοπολίτικο Νυδρί και 22 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας βρίσκεται το συγκρότημα Studios Piratis. Αποτελούμενο από 3 ξεχωριστά κτίρια και βοηθητικές εγκαταστάσεις διαθέτει υψηλές τουριστικές παροχές στους επισκέπτες. Όλα τα studios είναι ευρύχωρα, πλήρως επιπλωμένα με κλιματισμό. Επίσης οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν στην πισίνα με θέα τον κόλπο του Βλυχού και το Νυδρί ή να χαλαρώσουν στην σάουνα που διαθέτει το Studios Piratis.

Η περιοχή στην οποία βρίσκονται τα studios είναι η πλεόν κατάλληλη για όσους θέλουν να χαλαρώσουν. Η περιοχή είναι κατάφυτη από αιωνόβιες ελιές που ακόμα και σήμερα δίνουν στους λευκαδίτες το λάδι της χρονιάς. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο οποίο μπορείτε να πάτε με τα πόδια ακολουθώντας ένα μικρό πλακόστρωτο μονοπάτι ανάμεσα στα δέντρα.

Για την νυχτερινή σας διασκέδαση το Νυδρί που αγάπησε ο Ωνάσης, είναι η καλύτερη επιλογή. Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας σε κάποιο από τα δεκάδες πανέμορφα καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή και κάντε την βόλτα σας στην παραλία του Νυδριού.

Από το Νυδρί καθημερινά ξεκινούν μονοήμερες κρουαζιέρες η οποίες έχουν προορισμό τα νησάκια που βρίσκονται στην περιοχή όπως το Μεγανήσι, ο Σκορπιός του Ωνάση , ο Κάλαμος κ.α. καθώς επίσης και μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες της Λευκάδας όπως το Πόρτο Κατσίκι.

Ελάτε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο σύμφωνα με τις αρχές Feng Shui.

Το κάθε δωμάτιο έχει να σας προσφέρει κάτι σε κάποιο τομέα της ζωής σας και σύμφωνα με αυτόν τον τομέα είναι διαμορφωμένο ώστε να ενεργοποιήσει στη ζωή σας κάτι θετικό.

Δεν μπορείτε όμως να επιλέξετε, έχει σημασία πιο δωμάτιο θα σας τύχει γιατί αυτό θα είναι το τυχερό σας, τι μπορεί να σας τύχει;

Μία από τις 9 κατευθύνσεις που είναι οι παρακάτω:

Το δωμάτιο της υγείας νιώστε ζωντάνια
Το δωμάτιο του πλούτου προσελκύσετε πλούτη
Το δωμάτιο της φήμης αυξήστε τη φήμη σας
Το δωμάτιο του έρωτα ερωτευτείτε.
Το δωμάτιο της δημιουργικότητας καλλιτεχνήστε.
Το δωμάτιο των ανθρώπων που βοηθούν δεχτείτε ουράνια τύχη.
Το δωμάτιο της καριέρας ανεβείτε επαγγελματικά.
Το δωμάτιο των γνώσεων αποκτήστε νέε γνώσεις.
Το δωμάτιο της τύχης αυξήστε την τύχη σας.

 

Σας περιμένουμε στα Studios Piratis

Previous slide Next slide Show content Hide content